Uitnodigingen - Iedereen welkom!
West-Vlaanderen
12/03/2015
 
 

Commissaris Thyssen en Gouverneur Smets bij Kulak in Kortrijk te gast op 24 maart

 

Kersvers gouverneur Jan Smets - die op 11 maart Luc Coene opvolgt aan het hoofd van de Nationale Bank van België - is samen met Europees Commissaris Marianne Thyssen te gast in Kortrijk.

Voor Kulak gaat het om een dubbele primeur: het is voor beide sprekers de eerste keer dat ze in hun nieuwe functie te gast zijn aan een Vlaamse universiteit.

Kulak is fier hen te mogen verwelkomen op dinsdag 24 maart voor de lezingenreeks Tweespraak (17.00-19.00).
Thyssen en Smets gaan met elkaar in dialoog over werk in België en Europa.

Iedereen is van harte welkom! Verspreid deze uitnodiging dan ook gerust binnen uw CD&V-afdeling, geleding, familie, vriendenkring, ...

Meer info + inschrijvingsformulier


Woordfront op 18 april in Tielt

 

Op 18 april organiseert Provincie West-Vlaanderen "Woordfront", de opvolger van het Lichtfront dat op 17 oktober doorging.
Plaats van het gebeuren is Tielt.

Vanuit CD&V West-Vlaanderen zouden we graag met een delegatie aan dit initiatief deelnemen. Zo geven we we op een actieve manier onze appreciatie voor dit herdenkingsproject mee.
Voor alle deelnemers wordt dit gebeuren ongetwijfeld ook een unieke ervaring.

Wil u graag deel uitmaken van onze CD&V-delegatie? (alleen, met familie en/of vrienden, collega's, ...) - geef dan vóór 10 april naam en contactgegevens (adres, e-mail, telefoon) van elke deelnemer die u wenst in te schrijven, door via secretariaatwestvlaanderen@cdenv.be

Wij bezorgen dan de lijst met deelnemers aan de verantwoordelijke bij de provincie West-Vlaanderen. Daar zullen ze dan proberen om ons als groep in het project in te schuiven. Uiteraard contacteren we u dan nog voor alle praktische afspraken.

Meer uitleg over het Woordfront kunt u bekijken en nalezen via:

een korte uitleg over het gebeuren: http://west-vlaanderen.cdenv.be/korte-uitleg-woordfront 

of filmpje via:

- https://www.youtube.com/user/ProvincieWvl

- https://www.youtube.com/watch?v=to2am2G6whk

website Gone West:

http://www.gonewest.be/nl/woordfront